2011. január 10., hétfő

2. 3.Késem

 Megálmodtam következő késeimet is kapásból kettőt. fogtam egy régi sérült körfűrész lapot nézegettem rajzoltam aztán neki estem. Először csillagszóróval aztán vasfűrész köszörű és reszelő.
Magát az élt még nem képeztem ki arra rá kell készülnöm ugyanis ez lesz az első saját kreálmányom. Remélem sikerül össze hozni valami levél bontót legrosszabb esetbe. Drukkoljatok...

6 megjegyzés:

  1. Szervusz Ádám !

    Én drukkolok neked. Közben arra gondolok, hogy ezek a kések egy életen keresztül meg fogják határozni a késkészítéshez való viszonyodat. Csak annyit szeretnék mondani, hogy ne kapkodj, és szánj a készítésre sok időt. Nem fogod megbánni. Az első késednek tényleg kézbeillőnek látszik a markolata, és szépen mutat benne a betét is. Sok sikert, és kitartást kívánok neked.

    Olajos János, alias AMA.

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Köszönöm a biztatást! Igyekszem a tökéletesre ezért én se szeretném elkapkodni a dolgot.Amúgy ami azt illeti a te blogod adta meg a kezdő lökést amiért hálás vagyok.

    VálaszTörlés
  3. Szervusz Ádám !

    Ha jól értem elsőre tökéleteset akarsz alkotni. Na de akkor a következő késeid, még tökéletesebbek lesznek. Epekedve várom az eredményt. Én pedig azért vagyok hálás, mert bele mertél vágni egy olyan dologba, amit nem lehet az iskolapadban megtanulni.

    AMA.

    VálaszTörlés
  4. Szia!

    Igyekszem magamból kihozni a maximumot. Bár tudom semmit nem tudok még erről a műfajról. De mégis a tökéletes a cél ha nem ez lenne akkor bele se fogtam volna ebbe az egészbe. Amúgy meg jó alkotni olyat amit más is csodálhat.

    VálaszTörlés
  5. Szewa Pés!

    Üdvözöllek köztünk (az amatőr késkészítők között)! Ahogy AMA is írta, ne spórolj az idővel, a késztermék meghálálja a ráfordított időt. Ha tudok segíteni valamiben, ha kérdésed van, szerény tapasztalataimból merítve megpróbálok segíteni, elvégre az asztalosok tartsanak össze :)
    Várom a végeredményt, csak így tovább!

    VálaszTörlés
  6. Szia Zé!

    Köszönöm a támogató hozzá szólásokat. Igyekszem jól csinálni:)

    VálaszTörlés